Thursday, September 18, 2014

Glitter Forum Helsinki

Ostan erittäin harvoin koruja ns. peruskaupoista joissa hyllyt ovat niitä täynnä, suosin enemmän niin sanottuja oikeita koruja kultasepänliikkeistä. En toki väheksy näiden peruskorujen arvoa, ei vain ole tullut käytyä niissä kaupoissa. Siskoni sen sijaan tietää tästä asiasta kaiken. Tänään kuitenkin minulla tuli asiaa juuri tällaiseen kauppaan kun etsin sopivia koruja tuleviin 1920-luvun Gatsby juhliin, kunnon 20-luvun Charlestonin mukaan helmiä ja muuta blingiä. Etsittyäni tovin päädyin Forumin Glitteriin josta löytyikin melkoinen valikoima. 
Myyjä oli niin innokas ja asiakaspalveluhenkinen että minun oli ihan pakko kirjoittaa koruista erikseen postaus ja kehua tätä putiikkia. Hän oli hyvin perehtynyt kyseiseen aikaan ja osasi nopeasti päätellä mikä voisi olla minun tyyliini sopivaa eikä liian pliisua tai liian prameaa. Päädyin ostamaan kaksi pidempää helminauhaa, setin helminauhoja jossa myös "timantteja" ranteeseen, sekä helmi-timanttikorvakorut jotka sopivat tyyliin täydellisesti. Juhlat ovat jo huomenna joten kuvia koko asusta on tulossa myöhemmin, en vielä viitsi paljastaa enempää, mutta kun kokeilin kokonaisuutta oli kuin oltaisi hypätty suoraan Charleston-aikaan. 

Joten kiitokset vielä ihanalle Evelle Forumin Glitterissä, kokonaisuudesta tulee aivan mahtava. Toivottavasti huulipunavinkkini toimii ja löydät sen täydellisen punaisen. Olen todellakin odottanut näitä juhlia. Tuntui että kaikki järjestivät Gatsby-bileitä viime vuonna ja itse kun tykkään laittautua juhliin harmitti kun ei sellasisia itselle sattunut kohdalle. Kaikista teemabileistä joissa olen käynyt se kyllä lukeutuu suosikkeihini. Mitkä ovat sinun suosikki teemabileesi?

This post concerned mainly my Finnish readers as I was telling about an accessories store in Helsinki and praising the service there. I go to these kinda stores rarely but the experience was quite nice and the sales assistant was very helpful. The jewels are for a 1920s themed party I'm attending tomorrow night. Aren't they just gorgeous? What's your favorite theme party you've gone to? I think this one will be right at the top for me. 





 

No comments :

Post a Comment