Saturday, April 19, 2014

Happy Easter

I've been gone for a while but I'm still alive. I've just been really tired and busy and now it's Easter and I'm spending it with my family and working also. Good Friday was really nice and warm and we headed to our lake house to enjoy the beautiful day and the calm nature and eat well. The water was already +5C as my mum said but for me that's still too cold but I did relax in the sauna. I got a massage earlier this week and I really needed it as I sort of overstrained my legs by running. So now I have to avoid running and too much walking so I can continue running as soon as possible. 

Do you have any Easter traditions or special foods that you like to eat? I actually tried a traditional Easter treat called pasha (and I haven't much before). It's like all the bad things put into one delicious treat; cream, sugar, butter you name it.  Enjoy the rest of your Easter!
Hetken on ollut hiljaista mutta hengissä ollaan. Olen vain ollut jotenkin todella väsynyt ja kiireinen ja nyt on pääsiäinen, jonka vietän perheen parissa ja töitä tehden. Pitkäperjantai oli todella nätti ja lämmin ja lähdimme mökille päiväksi nauttimaan kauniista päivästä ja luonnnon rauhasta sekä tietysti syömään hyvin. Vesi oli jo +5C niin kuin äiti sen ilmaisi mutta liian kylmää minulle joten keskityin saunassa rentoutumiseen. Kävin myös viikolla hieronnassa joka tuli todella tarpeen, sillä olen onnistunut ylirasittamaan jalkani juostessa. Nyt täytyy siis välttää juoksua ja ylimääräistä kävelyä jonkin aikaa että pääsen pururadalle taas mahdollisimman pian.

Onko teillä mitään pääsiäisperinteitä tai herkkuruokia mitä syötte? Kokeilin itse varmaan ensimmäistä kertaa pashaa. Siinä on kaikki pahat samassa; kermaa, sokeria, voita ja kaikkea mahdollista. Nauttikaa pääsiäisestä!












2 comments :

  1. Moi! Blogissani olisi sinulle haaste mikäli haluat vastata siihen :)
    http://anniangelikan.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Angelika! :) Yritän toteuttaa haasteen.

      Delete