Wednesday, April 30, 2014

Vappufiiliksissä

Viime Vappu meni vähän erilaisissa tunnelmissa. Nizzassa kun ei vappua vietetä, mutta se ei estänyt Suomi-tyttöjä järkkäämästä vappubileitä vappuaattona. Ja juhlittiin siinä samalla myös hyvän ystäväni Robinin synttäreitä (joka on napannut minut ja toisen tytön otteeseensa kuvissa). Vappuhatut ja serpentiinit löytyi mutta ylppärilakki oli tällä kertaa vetämässä henkeä ja myös Mantan lakitus jäi näkemättä. Vaikka Vappu oli kaikkea muuta kuin perinteinen nautin siitä suunnattomasti. Tämä Vappu menee taas perinteisemmin. Koulussakin on tullut jo piipahdettua aamupäivästä ja istuttiin vanhan ystävän kanssa luennon jälkeen kahvilla vaihtamassa kuulumisia. Totesin että sali olikin mennyt oletettua aiemmin kiinni joten tämän päivän treeni jää välistä. Eipä tuo hirveästi haittaa.

Nyt ehtiikin sitten hetken oleskella ja sitten pitääkin alkaa laittautua näitä juhlallisuuksia varten. Tarkoitus olisi viettää iltaa ystävien kanssa hyvän ruuan ja seuran merkeissä ja sitten suunnistaa katsastamaan miltä kaupungilla näyttää tänään. Toivotaan hyvää säätä edes tänään, aurinko täällä aamulla paistelikin mutta nyt on hieman pilvistä. Huomiseksi on luvattu sadetta joten taitaa piknikit jäädä väliin. Voi harmi. Tätä tämä Suomen kevät on, täysin arvaamatonta. Millaista vapunviettoa teillä on tiedossa? Ei muuta kuin skumpat ja serpentiinit esille. Oikein ihanaa vappua kaikille!




Above are some pics from my Vappu last year in Nice. Anything but traditional. This year will be more traditional again, back home to spend the evening with friends, great food and company and then check out what's happening out on the town. Happy Vappu to everyone!

No comments :

Post a Comment