Monday, March 31, 2014

I love weekends

Weekends are just the best. You can eat your breakfast in time, sit on the couch and watch tv, cook good food with no rush. But then again when you feel you enjoy the free time and all the things you have time to do then the weekend is over. Why is that? It's only two days and it goes by too fast. 

That's what my perfect weekend would look like. Sleeping long, time for myself, going on a run on Saturday afternoon, watching a movie at home with some good food and going out with my friends. On a perfect weekend you can forget about stress and enjoy the moment. And on Sunday night you start preparing for the new week. What does your perfect weekend look like?
Viikonloput ovat kyllä ihan parhaita. Voi rauhassa syödä aamiaista, istua sohvalla ja katsoa telkkaria, kokkailla hyvää ruokaa ihan ajan kanssa. Kun vihdoin sitten pääsee siihen vapaa-ajan fiilikseen ja on aikaa tehdä kaikkea niin sitten se jo loppuukin. Miksi? Sitä kestää vain kaksi päivää ja sitten alkaa taas arki. 

Tosin siltä täydellinen viikonloppu minun mielestäni näyttäisi. Pitkään nukkumista, aikaa itselle, juoksulenkki lauantaipäivänä, leffan katsominen hyvän ruuan kera ja ystävien tapaaminen. Täydellisenä viikonloppuna voi unohtaa stressin ja elää hetkessä. Ja sunnuntai-iltana alkaa sitten uuteen viikkoon valmistautuminen. Miltä sinun täydellinen viikonloppusi näyttää?



No comments :

Post a Comment