Monday, February 10, 2014

Beauty box dilemma


Every woman knows the struggle of getting your makeup perfectly organized. I have mine in some sort of a box you could say, but I'm constantly on a hunt for the perfect makeup case that would keep everything organized. Most beauty cases are just so huge and then there are some like Nomess Copenhagen that I've been looking at that are nice too but they are see-through. And the wooden box seems nice but too big also. So if any of you have tips on where to find the perfect beauty case I'd appreciate it. How do you like these?

Jokainen nainen tietää ikuisen taistelun meikkien täydellisestä järjestyksestä. Omani ovat jonkunlaisessa laatikossa, mutta metsästän koko ajan täydellistä beauty boxia joka pitäisi kaiken järjestyksessä. Suurin osa on liian isoja ja esimerkiksi Nomess Copenhagen on kiva, mutta ne ovat läpinäkyviä. Onko kenelläkään kokemuksia? En tiedä haluaisinko meikit pölyyntymään. Tuo puinen vaikuttaa kivalta, mutta kun Stockalla sitä vilkaisin oli se aika iso. Olisi kiva saada varsinkin sudit ja kynät kunnolla järjestykseen. Jos teillä on ideoita saa ehdottaa. Mitä tykkäätte näistä?


Mist Stockholm                                                       Nomess
Tarvikkeet & Asusteet, Make Up Box, Mist Stockholm - NELLY.COM  

Nomess
Nomess
Nomess
Ikea



3 comments :

  1. Tykkään tosta puisesta. Olen sitä Stockalla katsellut. Ja sitten tuosta ylimmästä. Puinen pitäisi varmaan käsitellä jotenkin, kun tuollainen raakamateriaali (puu) imee tosi paljon likaa. Mähän sama haaste mullakin, lue:liikaa meikkejä... :-) t. Maija

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mä kans tota puista katselin mut se vaikutti vaan niin isolta. Olen yrittänyt vähentää meikkejä (päästä niistä eroon) enkä ostaa turhaa niin pienempi boksi olisi kiva.

      Delete
    2. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete