Monday, May 25, 2015

Maanantai-tervehdys VIDEO

Moikka moi! Se olisi taas maanantai ja uusi viikko. Aamulla oli tentti joten nukuttua ei ole tullut montaakaan minuuttia. Tentin jälkeen jatkoin vielä töihin. Ilmassa oli perusmaanantain tuntua, mutta vaikka itse en ollut nukkunut paljoakaan oli energiaa kuitenkin valtavasti. Itse siis pärjään todella vähillä unilla, onneksi. Kun pääsin kotiin heittäydyin sohvalle makaamaan. Silmät vaan painuivat kiinni. Jäi pitkästä aikaa maanantain Pump myös väliin, hullua olisi ollut sinne lähteä huhkimaan. 
Aamulla olisi tarkoitus pyöräillä töihin ensimmäistä kertaa ikinä. Satulan selässä pitäisi olla siis jo 6.30 eikä herätä silloin, eli nukkumatti kutsuu kyllä pian. Sitä kun alkaa päivittäin harrastamaan niin saa pientä lisäliikuntaa. Kauhistuttaa jo millainen ruokahalu tulee olemaan kun tuntuu että näillä treeneilläkin on koko ajan nälkä enkä edes syö kohtuuttoman suuria annoksia. 20km pyöräilyä päivään saa varmasti ihmeitä aikaan. Lihaksissa myös siis. Sehän tekee viikossa jo 100km, huh. Kesällä ajattelin että voisi osan matkasta mennä junalla ja pyöräillä loput kun lähtee kotiin viikonlopuksi. Siinäkin kivasti taittuu muutama kymmentä kilometriä. Hitsi miten odotankaan tätä kesää innolla.  Vielä kun saataisiin sitä lämpöä. 

Iltarahkat on syöty ja kai se pitäisi pikaisen suihkun kautta painua nukkumaan jos meinaa jaksaa aamulla kunnon treenin vetää. Vielä kun saisi kaikki tavarat tuonne treeniveskaan. Ei muuta kuin hyvää yötä!


No comments :

Post a Comment