Friday, September 6, 2013

My outfit 06.09.13

The first week of school is officially over and I already feel exhausted. So much new information and so many deadlines, I'm not quite sure how I'm gonna handle it all. Only time will tell and hopefully I will get everything done but if not, then see you next fall. Now it's Friday and time to enjoy the weekend with some drinks with the girls and seeing all my friends at an annual "Back to school" party for all the Swedish-speaking young adults. Here's today's outfit.

Ensimmäinen kouluviikko takana ja olen jo ihan uupunut. Niin paljon uutta tietoa ja useita deadlineja, tällä hetkellä on sellainen fiilis että miten ihmeessä tulen tästä kaikesta selviämään. Vain aika näyttää ja toivottavasti saan kaikki hoidettua mutta jos ei, niin nähdään ensi syksynä. Nyt on onneksi perjantai ja aika nauttia viikonlopusta tyttöjen kanssa drinkkien merkeissä ja kesän päättävässä/syksyn aloittavissa suomenruotsalaisille suunnatuissa bileissä. Tässä päivän asua.







Shirt/paita: Massimo Dutti
Pants/housut: Esprit
Bag/laukku: Chanel
Sunglasses/aurinkolasit: Chanel
Shoes/kengät: Tod's



2 comments :

  1. Oletko suomenruotsalainen???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Isäni on täysin suomenkielinen, äidin puolelta on sitten osittain tuo ruotsinkielisyys, vaikka kotona ollaan pääasiassa suomea puhuttu.

      Delete