Friday, December 12, 2014

Linnan Juhlat ja Jatkot Kämpissä

Viime viikolla olivat aina niin odotetut Presidentin Linnan Juhlat. Tänä vuonna juhlat palasivat linnaan Helsinkiin viime vuotisen Tampereella vierailun jälkeen. Juhlat ovat Suomen suurin "red carpet" juhla joten myös pukeutumisella on väliä. Kuuluvathan juhlat yksiin vuoden katsotuimmista ohjelmista joten kaiken on oltava täydellistä. Joka vuosi lehdet valitsevat myös omat onnistujat ja mokaajat. Tässä ovat omat suosikkini Linnan Kuningattariksi tänä vuonna. Oliko teillä omia suosikkeja?

Pääsin jo aiemmin viikolla juttelemaan Sami Sykön ja Hanna Sarénin kanssa, ja tietenkin yhtenä puheenaiheena olivat Linnan Juhlat. Hannalta kysyttäessä vastasi hän että suurin osa puvuista on ihan suomalaisten suunnittelijoiden käsialaa. Eikä mikään ihme, ovathan Linnan Juhlat melkoinen mahdollisuus näytön paikkaan myös suunnittelijoille. Parempaa mainoskanavaa saa hakea. Vaikka suomalaiset ovat luottaneet paljon kotimaiseen löytyi linnasta myös upeita ulkolaisia ilmestyksiä, kuten Sirpa Selänteen upea paljetein koristeltu amerikantuliainen, tai Elastisen tyylikäs Tom Ford. Nykyään siis räppäritkin pukeutuvat erittäin tyylikkäästi ja roikkuvat pussihousut ovat jääneet unholaan. Kaikki varmaan muistavat Cheekin eli Jare Tiihosen tyylikkään Louis Vuittonin puvun parin vuoden takaa. Myös Rouva Jenni Haukio onnistuu kyllä aina säväyttämään. Hänelle sopii lähes mikä vain puku ja tämän vuoden asu ei ole poikkeus, se on upea. 

Viime vuonna mielestäni ehdottomasti tyylikkäin pari oli Minka ja Tomi Björck. Tänä vuonna tuo titteli kuuluu ehdottomasti Jaana Pelkoselle ja hänen kihlatulleen Niko Aholle. Aivan upea ilmestys tämä pari. Linnan Juhlien "kisakatsomossa" saimme jopa ystävieni kanssa kuulla hieman lisää tästä erikoisella tavalla alkaneesta rakkaustarinasta. Ei sitä ihan joka päivä presidentin juhlissa tapaa tulevaa puolisoaan. Jaanan vihreä merenneitomainen puku pääsi hänen ihonsävyllään ehdottomasti oikeuksiinsa. Myös Satu Taiveahon Nespresso-kapselimekko oli huikea ilmestys. Vai mitä te sanotte?


Jaana Pelkonen ja Niko Aho
Sirpa Selänne ja Hanna Koivu
Satu Taiveaho ja Antti Kaikkonen
Sirpa ja Teemu Selänne
Hanna ja Saku Koivu 
Rouva Jenni Haukio ja Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö
Elastinen eli Kimmo Laiho
Kuvat: Iltalehti

Linnan kokiessa uudistuksia myös viralliset Linnan Jatkot uudistuivat. Perinteisten Teatterin jatkojen sijaan Linnan Jatkot siirtyivät tänä vuonna hotelli Kämppiin. Itse olisin mielelläni lähtenyt Teatteriin katsastamaan jatkoja, mutta ei Kämpissäkään vikaa ole. Alkuillan vietin ystävien seurassa sekä tietysti Linnan Juhlia katsoen. Loppuillaksi olikin sitten aika suunnata Kämpin jatkoille. Hotellin ovelle saapuessamme vaihdoimme muutaman sanan Sirpa Selänteen kanssa, joka oli vaihtanut pukunsa aivan upeaan mutta lyhyempään yksiolkaimiseen tummansiniseen cocktailmekkoon. Sisälle päästyämme olikin sitten samppanjan aika ja pukujen katsastusta ihan livenä. Esimerkiksi Leena Harkimo näytti aivan  mahtavalta, ja hän on paljon pidempi kuin mitä olin osannut odottaa. Itse olin tätä juhlallista illanviettoa varten valinnut ylleni kaapissa oikeaa tilaisuutta odottaneen Karen Millenin mustavalkoisen  juhlaleningin. Mitä tykkäätte? Juhlat jatkuivat myöhään yöhön mutta eihän hyviä juhlia kannata kesken lopettaa so what to do? Varataan pari huonetta Kämpistä  ja jäädään sinne. ;) Täytyy myöntää että olihan se huomattavasti mukavampaa kuin lähteä kotiin aamuyöstä kun pääsi suoraan lämpimään suihkuun ja sai mukavan kylpytakin päälle ja pääsi mukavaan sänkyyn nukkumaan. Kiitos kaikille ihanille ystäville mukavasta illasta! <3

This post was concerning the President's Independence Day Ball and the after party which is why I wrote it mainly in Finnish. For this special occasion I was wearing my black and white Karen Millen cocktail dress. How do you like it? Me and my friends also ended up partying at the after party at hotel Kämp once the official celebrations at the palace was over. We also booked a few rooms and spent the night there. What way could be better to end this special night right? :) 




Kaksi Minttua, minä ja stylisti Minttu Vesala








No comments :

Post a Comment