Thursday, February 13, 2014

Guess Ystävämyynti

Tällä viikolla vietetään rakkausviikkoa, joka huipentuu huomiseen ystänpäivään. Muistaakseen ystäviä ja läheisiä Guess on järjestänyt Ystävämyynnit tällä viikolla. Jos et vielä ole ehtinyt piipahtamaan aikaa on jopa sunnuntaihin asti. Tarjolla on todella paljon tuotteita jopa -80% alennuksilla. Itse pääsin tänään piipahtamaan Kampin Guessillä, ja siellä oli aikamoinen hulina. Paljon farkkuja, kenkiä ja laukkuja ja kaikkea muuta siltä väliltä. Itse olen tummien farkkujen ystävä, mutta mukaan tarttuivat vihdoinkin astetta vaaleammat joita myös olen jo tovin metsästänyt. 
Iso osa vaatteista on melko pienen kokoisia, esimerkiksi yhdessä pöydässä kaikki farkut olivat vain kokoa 24-25, eli kannattaa siis olla nopea. Myös muissa Guessin myymälöissä voit käväistä, Fashionstore outletissä tai www.fashionstore.fi. Mukaan tarttui myös jotain muuta, nimittäin aivan superihanat nilkkurit. Niistä saavat pillifarkut mukavaa seuraa. Näillä alennuksilla oli siis ihan pakko ostaa. Mitä tykkäätte? Kiitokset myös ihanalle Katjalle mukavasta asiakaspalvelusta! :) 










So this week Guess was organizing a big sale at their stores because of Valentine's Day. Got a couple of nice things with me myself. How do you like them? ;) 


No comments :

Post a Comment