Wednesday, February 5, 2014

The best presents come in blue boxes...

I'm naturally talking about the Tiffany blue boxes. Usually when it comes to packages and especially jewelry you can't wait to open it right? But the magic of Tiffany's is in the boxes. The special signature blue box and the beautiful white ribbon. So when I got my special blue box from my friend T when she came back from L.A. I was super excited! It's a silver bracelet. How do you guys like it?
Tarkoitan tietysti Tiffanyn sinisiä rasioita. Yleensä paketeissa ja erityisesti koruissa odottaa eniten että saa avata rasian vai mitä? Tiffanyn taika piilee juuri rasioissa. Heidän erikoinen jokapaikassa tunnistettava sininen rasiansa ja kaunis valkoinen nauha. Kun siis sain oman erikoisen rasiani ystävältäni T:ltä hänen palattuaan enkelten kaupungista, Los Angelesista olin erittäin innoissani! Se on hopeinen rannekoru. Mitä tykkäätte?








2 comments :

  1. Tosi nätti. Näitä Tiffanyn koruja ja laatikoita on alkanut näkyä tosi paljon blogeissa. Itse en ole koskaan käynyt heidän liikkeessä, enkä tunnistaisi kenenkään korua sieltä ostetuksi... Myykö he vain omaa tuotantoa, vai myydäänkö siellä heidän ns. omaa tuotantoa? Mihin se Tiffanyn taika perustuu? Onko heillä vaan ollut lyömätön maine jalokivikaupassa, tunnettu maine Aamiainen Tiffanyllä leffasta vai onko se juurikin ne korut mitä he myy? Eli suomeksi, onko korut erikoisen hienoja vai onko kyse enemmän merkistä? Onko siellä monen hintaisia koruja vai onko ne kaikki kalliita...? T. Maija

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Siis heiltä löytyy ihan laidasta laitaan arkirannekkeista kihlasormuksiin! :) Se on vain jotenkin tuo brändi ja juuri tuo heidän patentoima Tiffanyn sininen mikä viehättää. Ja onhan heillä pitkä historia kun Tiffany on perustettu jo 1837. Se myös että heillä on niin laaja valikoima. Heillä on todella paljon kaikkia ihania perus korviksia, rannekoruja etc joissa on usein Tiffany & co merkki kuin sitten myös kalliitaa tuhansia dollareita maksavia juhlakoruja. Tuolta voit käydä hieman tarkistamassa http://www.tiffany.com/?siteid=1 . Pelkästään verkkokaupassa käyminen saa hyvälle tuulelle kun katselee niitä ihanuuksia! ;)

      Delete