Wednesday, February 26, 2014

Wednesday morning

Can't you just smell the spring in the air? The sun is shining, the snow is gone and everyone's feeling happy. I got a nice all night sleep and woke up really rested. I took a long breakfast watching Hart of Dixie and sipping my moccachino-hot chocolate. Did a set of laundry, had lunch already and did some cleaning up and now I'm focusing on some school stuff and the day is not far yet. My end of the week is going to be a bit busier so it's nice to have one day when you're not in a super rush. 
Yesterday was the first day that I really felt the spring coming, the sun was shining high and bright and I felt really good when leaving work. As I don't have an electronic table moving up and down at home I have to sit while writing. All of you who do that, or sit and write at your school or something remember to stand up every 30 or 60min. Even a few stretches will help your blood circulation and make you feel more energetic. Have a nice day!






Eikö kevään voi jo haistaa ilmassa? Aurinko paistaa, lumi on poissa ja kaikki ovat iloisia. Sain nukuttua todella hyvin ja heräsin virkeänä. Nautin pitkän aamiaisen katsellen Sydänmailla-ohjelmaa samalla, ja siemailin moccachino-kaakaotani. Pyykkiä tuli pestyä, nautittua jo lounasta ja siivottuakin. Nyt olisi sitten koulujutut vuorossa ja päivää vielä jäljellä. Loppuviikko tulee olemaan kiireinen joten ihanaa kun on yksi päivä kun ei ole superkiireinen. 

Eilen oli ensimmäinen päivä kun todella tunsin että kevät on tulossa, aurinko paistoi korkealla ja tuntui hyvältä töistä lähtiessä. Koska en omista elektroonista työpöytää kotona joudun istumaan kirjoittaessani. Kaikki jotka teette sitä, tai istutte koulullanne kirjoittamassa muistakaa nousta ylös joka 30 tai 60min. Jopa muutama venytys auttaa verenkierron kanssa ja saa tuntemaan itsensä energisemmäksi. Hauskaa päivää!


1 comment :

  1. Ja muistutus vielä kaikille lukijoille että blogiarvonta on käynnissä perjantaihin asti! Osallistu kommentoimalla Ystävänpäivä: BLOGIARVONTA-postausta! :)

    ReplyDelete