Sunday, January 26, 2014

1 year!

I can't believe it's been a year since I started my blog. Back then my life was still in Nice on the French Riviera. It's been like an open diary where I've shared ups and downs, and things about my life. I wanna thank everyone who's been reading my posts and I hope you continue to do so. If you have any comments or questions or wishes about post just feel free to leave a comment in the comment box or on my Facebook page. Have a nice day!

Siitä on jo vuosi kun aloitin blogini. Elämäni oli tuolloin Nizzasssa Ranskan Rivieralla. Tämä on ollut minulle avoin päiväkirja jossa olen jakanut ilot ja surut, ja asioita elämästäni. Kiitos kaikille jotka ovat lukeneet postauksiani ja toivon että luette jatkossakin. Jos teillä on kommetteja tai kysymyksiä tai toiveita postauksia jättäkää kommentti kommenttiruutuun tai Facebook-sivulle. Ihanaa päivänjatkoa!



4 comments :

  1. Onnea yksi vuotiaalle blogille. Ei sitten mentykään leffaan vaan tuli katsottua Netflixistä viisi osaa eli koko tuotantokausi sarjaa nimeltä The Fall. Ootko nähnyt? No eiköhän me sinne leffaankin vielä päästä! Maija

    ReplyDelete
    Replies
    1. En ole seurannut, mistä se kertoo? Ajattelin lähiaikoina kirjoittaa postauksen muutamasta omasta suosikkisarjasta jota seuraan! :)

      Delete
  2. Se on sellainen kamala sarjamurhaaja juttu. Siis oikeesti hyytävä. Sellainen kriisiterapeutti murhaa menestyviä kolmikymppisiä naisia ja alusta asti on selvää kuka tekijä on, mutta silti...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei kyllä kuulosta tutulta. Pitää joskus vähä tsekata!

      Delete