Monday, January 27, 2014

Monday outfit

Monday started a new work week. I've been getting used to my new rhythm and it's getting easier. Today was another day at the office, a fun day actually as I've been getting to know more of my co-workers and finding more people my age. Safe to say, I like it there. As I had stayed up a bit too long than supposed to last night I was a bit tired during the day and nothing made me feel better than hitting a class of BodyPump after work with my favorite instructor. Now I've enjoyed my evening snack and some tea and before hitting the bed soon I'm trying to get some studying done and there's also a movie on tv that I actually haven't seen for a change, The Changeling starring Angelina Jolie. You guys seen it? I must say it is so twisted and a sad story. 
Well to the main part of this post. A neat outfit tot he office. I like jackets and blazers a lot and with jeans you can "dress them down" to everyday use so it's not too festive. 

Maanantai aloittaa uuden työviikon. Alan jo pikkuhiljaa tottua uuteen rytmiin ja se tuntuu jo helpommalta. Tänään oli uusi päivä toimistolla, hauska sellainen itse asiassa ja tutustuin enemmän työkavereihini omassa ikäluokassani. Voin siis sanoa että viihdyn siellä. Koska satuin valvomaan vähän myöhempään kuin oli tarkoitus viime yönä olin päivällä hieman väsynyt ja mikään ei saanut minua paremmalle tuulelle kuin BodyPump tunti töiden jälkeen lempiohjaajani tunnilla. Iltatee on nautittu ja nyt vähän opiskelua ja sivusilmällä seuraan televisiosta elokuvaa jota vaihteeksi en ole nähnyt. Vaihdokas, pääosassa Angelina Jolie, oletteko nähneet? Täytyy sanoa että siinä on kieroutunut ja surullinen tarina.

No, sitten siihen asiaan. Siisti työasu toimistolle. Olen jakkujen ja blazerien hyvä ystävä ja yhdistämällä ne farkkuihin saadaan kokonaisuudesta hieman arkipäiväisempi. 







Top: H&M
Jacket: Mango
Scarf: Guess
Bracelet: Lapponia
Bag: Chanel 
Jacket: Burberry 

6 comments :

  1. Asutko sä yksin? Jos saa kysyä siis. Ei tarvitse vastata jos on turhan henkilökohtainen kysymys :-) Maija

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asun yksin joo. Ostin asunnon keskustasta muutama vuosi sitten. Siksi nämä asukuvat pitää itse aina innovatiivisesti keksiä. :)

      Delete
  2. Tosiaan, jos asuisit jonkun kanssa niin et tosiaan ottaisi kuvia itse! En osannut ajatella, kun en itse bloggaa. Oletko ajatellut vilauttaa yksityiskohtia asunnosta? Kirjoittaa sisustuksesta tmv? Mistä tykkäät eniten asunnossasi? Onko sulla joku lempipaikka tai joku rakkain esine, taulu tai kaluste, mistä et voisi luopua ikinä? Keräätkö jotain tiettyä astiasarjaa? Ostatko oikeaa taidetta? Onko sulla joku suomalainen lempitaiteilija? Vai onko taide täysin kiinnostuksesi kohteiden ulkopuolella? Tässä vähän postaustoiveita. Maija

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sisustus on mua aina kiinnostanut, voisin ehkä joskus jotain pientä kodista kirjoittaa. Sen verran voin paljastaa että tässä on oma sauna et ihan luksusta! :) Taidetta en itselleni ole vielä pahemmin hankkinut, perheessä oli aikanaan Helene Schjerfbeckin Katkennut Kieli taulu jota rakastin, sen myynti harmittaa. Bongasin sen toissa vuonna Ateneumin H.S. näyttelystä jossa se oli lainassa. Mutta voisin kirjoittaa taiteesta jotain kyllä.

      Delete
  3. Se on kaunis maalaus, realistisempi tosin, kuin monet muut Helenen maalaukset.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se on varmaan yksi kaikkien aikojen suosikkitauluistani! :)

      Delete