Thursday, January 23, 2014

New skin care products

Skin care is even more important than makeup. If you don't take care of your skin it will show. Especially at winter time in the cold northern countries skin care plays an extra important role. The skin dries quick so hydration is especially important. I have normal skin but I feel at winter time I need that extra moisture. I got myself some Lancôme hydrating toner and moisturizing cream. These together give enough hydration to the skin. And the toner looks nice too. What's your skin care tip for the winter season? 
Ihonhoito on vielä tärkeämpää kuin itse meikki. Jos ei pidä huolta ihostaan alkaa se näkyä. Varsinkin pohjoismaissa näin talvisaikaan vaatii lisäkosteutta. Oma ihoni on normaali, mutta näin talvella sekin tarvitsee lisäkosteutta kun se hieman kuivuu. Ostin itselleni Lancômen kosteuttavan kasvoveden ja voiteen. Nämä yhdessä antavat tarpeeksi kosteutta. Ja onhan tuo pinkki kasvovesi ihanan piristävän näköistä. Mikä on sinun ihonhoitovinkkisi talveksi?












             


                                                                                           


2 comments :

  1. Mulle ei sovi Lancomen ihotuotteet, ne tukkii ihohuokoset. Käytän tuotteita, joissa ei ole parabeenejä, joita käytetään säilöntäaineena. Luonnon oma säilöntäaine on e-vitamiini, joten valitsen yleensä voiteen, jossa sitä on. Avenen tuotteet on hyviä. Ja sitten ihan paras perusvoide on Decubal. Suihkuöljynä käytän Eucerineä, missä on kyllä parabeenejä. Mulla on niin herkkä iho, että joudun näkemään aina vaivaa löytääkseni oikeat tuotteet.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulla talvella yleensä iho kuivuu varsinkin jos unohtaa laittaa voidetta tai saunoo liikaa. Toi Lancôme on uusi tuttavuus, äitillä satuin kasvoveden bongaamaan. Pitäisi olla kosteuttava, katsotaan miten iho reagoi. Avenen tuotteista tykkään suihkutettavasta vedestä, sitä meillä menee pullokaupalla. Vinkkinä voin sanoa että sitä saa Ranskasta paljon halvemmalla kuin täältä, eli jos tietää käyvänsä niin kannattaa sieltä ostaa! :)

      Delete